• Biologisch
  • Natuurkapper
  • Vegan
  • Duurzaam
  • Kapper Nijmegen centrum

"Ik geloofde het bijna niet...dat ik mijn prachtige, glanzende bos haren weer terug kreeg"

"wist je dat er in de gangbare haarkleuringen enorm veel schadelijke stoffen zitten, waardoor je haren steeds doffer worden en af gaan breken?"

Misschien herken je het wel, Je wilt overstappen van synthetische verf naar natuurlijke verf. Veel vrouwen stappen niet over omdat ze denken dat het ingewikkeld is.

Dan ben je bij mij op de juiste plek! Ik ben Heleen en ik help je om over te stappen naar natuurlijke haarverf.

“De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf.”

Haar detox 

  • Een detox is een behandeling wat ervoor zorgt dat je haren reinigt door middel van bv een shampoo of een klei.  Deze producten maken je haren op een milde manier schoon.  De Schadelijke stoffen zoals PPD en sulfaten zijn verwijdert.  Dit is nodig zodat de plantenkleuring beter aan de haren blijven hechten.

Plantenkleuringen

Is het haar kleuren d.m.v. planten en of wortels, schors. Het is de meest gezonde vorm van haren kleuren die er bestaat. Goed voor de mens, dier en het milieu. 100% Plantaardige haarkleuring geeft pigment aan het haar het vormt een laag om het haar en dringt beperkt op poreuze plaatsen in.

Dubbele plantenkleuring

Een dubbele kleuring houdt in dat je haren eigenlijk 2 keer gekleurd worden. Meestal gebeurt dit als je 100% grijs haar hebt. De eerste kleuring zorgt ervoor dat de grijze haren kleur krijgen. Deze eerste kleuring heeft een inwerktijd van ongeveer 15 minuten. Hierna wordt het haar uitgespoeld en dan komt de tweede kleuring

Algen masker

Dit algen masker wordt koud op de hoofdhuid en haren aangebracht, zo kunnen de algen hun werk het beste doen. Daarna bedek ik je haren met een koude natte handdoek. Algen zijn een natuurlijke traktatie voor je haren. De Carrageen algen bevatten meer dan 20 verschillende aminozuren die helpen bij de opbouw van de proteïnes in het haar. Een effectieve en eiwitrijke reinigingsbehandeling die coatings verwijdert van water- en luchtverontreinigende stoffen zoals metalen

Extra goed geschikt voor mensen met blond poreus haar heeft dat moet worden hersteld, de behandeling verheldert het haar ook een beetje door coating van zilvershampoo en metalen uit je  haar te verwijderen.

Ayurvedische hoofdhuid en haarbehandeling

Een op maat gemaakt recept met de heerlijkste ayurvedische haarkruiden, met een overheerlijke hoofhuid massage

Oplichtende klei

Een subtiele oplichting door middel van klei

Referenties

Jolanda Zeegers  Wederom is mijn grijze uitgroei weg en is de kleuring weer heel mooi ! Heel tevreden met de natuurlijke haarkleuring van Heleen! Ook nog allerlei tips gekregen hoe ik mijn haar kan opsteken! Luistert goed naar je wensen en denkt mee ! Ook fantastische verzorgingsproducten. Mijn haar ziet er dankzij de natuurlijke haarkleuring en verzorgingsproducten veel beter uit. Bovendien gezellig bij Heleen met een heerlijke kopje koffie tijdens het inwerken van de kleur.

Ammoniavrije haarverf

Synthetische haarverf maar zonder peroxide, ammoniak en ammoniakgeur 2 nieuwe natuurlijke tinten met tot 100% grijze dekking