• Organisch
  • Vegan
  • Duurzaam
  • Green Salon Certified (🇩🇰)
  • Kapper Nijmegen centrum
Home » Professionele kapper?

Ben jij kapper en ben je er klaar voor om sneller te groeien?

Laat mij je helpen om plantaardige kleuringen toe te voegen aan jou diensten en vergroot daarmee jouw klanten bereik.

Door planten meer klanten.

 

Sale!

Basis CURSUS PLANTEN 1 DAG

€ 300,00 € 100,00
Sale!
Sale!

Basis CURSUS PLANTEN 1 DAG

€ 300,00 € 100,00

BASISCURSUS 
PLANTENKLEUR op deze dag leren we de theorie achter plantenkleur en hoe je natuurlijke kleurpigmenten kunt mengen tot diepe en levendige kleurenmixers.

In de cursus leren we werken met nuances als het om plantenkleur gaat. 

Ik regel 2 modellen. 

De cursus is geschikt voor beginners en mensen die ervaring hebben met het werken met plantenverf. 

Het doel is dat je je na de cursus veilig en geïnspireerd voelt om met plantenkleuren te werken.

LOCATIE: NIJMEGEN

TIJDSDUUR: 1 DAG

Ben jij kapper of een professional in uiterlijke verzorging met een groene missie en denk je dat deze cursus je daarbij kan helpen? Vul dan het onderstaande formulier in, dan kom je op de wachtlijst. We nemen dan direct contact met je op wanneer er een plek vrij komt.

Sauchakapper gelooft in een holistisch perspectief als het gaat om haarverzorging. Voor mij is het vanzelfsprekend om te mogen werken in een omgeving die geen gezondheidsrisico vormt voor ons als kapper. 

Ook wil ik mijn klanten niet blootstellen aan allergene stoffen en stoffen die hormoon verstorende effecten kunnen hebben of kankerverwekkend zijn.

Voor mij is het ook belangrijk dat mijn bedrijf een zo klein mogelijke afdruk achterlaat op het milieu. Daarom heb ik me laten certificeren door de onafhankelijke organisatie Green Salon.

Voor het najaar van 2021 heb ik een cursusaanbod samengesteld voor hen die inspiratie willen opdoen en willen leren werken met plantenkleuringen, oplichtende klei en 100% natuurlijke haarverzorging. Deze cursussen zijn perfect voor jou als jij een eerste stap wil zetten om meer groen te werken.