Kappers trainingen

Herken jij jezelf hierin?

 

  •  Je bent al langere tijd op zoek naar een alternatief voor synthetische haarverf.
  •  Het valt je op dat steeds meer klanten last krijgen van hoofdhuid problemen of een allergische reactie op haarverf.
  •  Je bent nieuwsgierig of kleuren ook echt 100% natuurlijk kan.
  •  Je vindt het belangrijk dat een merk niet aan greenwashing doet.

 

Het is een feit dat steeds meer klanten last krijgen van hoofdhuid problemen en/of allergische reacties, en veel kappers verlaten de branche vanwege gezondheidsproblemen, van allergieën en eczeem tot problemen met de luchtwegen.

Laat mij jou helpen om een overstap te maken naar echt 100% natuurlijk haarkleuren. Niet 99% natuurlijk maar 100%, geen toevoegingen gewoon puur natuur.

 

Het is tijd voor verandering in onze branche! Ik help je om een compleet nieuwe doelgroep aan te trekken, klanten met een allergie op traditionele haarkleuringen en hoofdhuid problemen. Ik leer je stap voor stap hoe je mooi 100% natuurlijk kan kleuren en je klant kan helpen om over te stappen.

 

Ben jij klaar voor 100% natuur kleuren?

 

Kappers trainingen:

Natuurlijke haarkleuring

Zeg vaarwel tegen chemische haarkleuring en verwelkom natuurlijke haarkleuring in jouw kapsalon. Goed voor het haar, goed voor de kapper en voor het milieu.

Oplichtende klei

De natuurlijke manier om het haar te verlichten met klei. Kleur het haar van je klanten zonder dat het de haren aantast. 

Algen treatment

Algen treatment is de verwenning treatment voor je haar. Het is een grondige reiniging voor het haar en helpt het haar sterker en gezonder worden. 

Sausha Kapper & Trainingen

Alles wat je moet weten over de kapperstrainingen

De training wordt in Nijmegen in mijn salon gehouden.

Om 10 uur wordt er gestart met het eerste deel van de training. Hierin gaan we de theorie doornemen over hoe natuurlijke kleurpigmenten worden gemengd tot een diepe en levendige mix van kleuren.

Nu gaan we praktisch aan de slag. Als beginner ga je aan de slag met de pigmenten van de planten Indigo, Henna en Cassia/Walnoot. Je krijgt huiswerk mee om modellen te kleuren in de kapsalon en bespreken samen de eindresultaten.

De training duurt tot ongeveer 17 uur, met een eventuele uitloop. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, stel deze aan Heleen zodat je direct feedback krijgt.

Ja, je zorgt er zelf voor dat je twee modellen hebt geregeld voor aanvang van de training. Het ene model heeft bruin haar en het andere model is voorzien van wat grijs haar. Naast de modellen neem je zelf pen en papier mee om aantekeningen te maken

Persoonlijke basis training: 597,- excl btw

3 personen basis training 675,- excl btw

Team training max 5 pers: €895– excl btw  voor het hele team (max 5 personen) ontvang je naast een waardevolle en informatieve trainingsdag, een handleiding met de theorie over de basis van plantenkleuring. Het materiaal voor de modellen is inbegrepen bij de prijs en je krijgt superveel tips en trucs om effectief te werk te gaan. Vol zelfvertrouwen ga je zelf aan de slag met de prachtige planten.

Als extra bonus, kun je een strippenkaart kopen als hulplijn en de eerste strip krijg je gratis van mij bij de training.

Reviews

Dit zeggen de klanten over de kapperstrainingen

Natuurlijke haarkleuring

“Ik heb in september 2021 de basis kapperstraining ‘Plantenkleuring’ bij Heleen gevolgd en ik was aangenaam verrast! De hoeveelheid informatie en lesstof wat ik deze dag heb ontvangen was enorm. De technische kant over plantaardige haarkleuring werd uitgebreid toegelicht. Je wordt zelf ook aan het werk gezet, hierdoor onthoud je de geleerde lesstof veel beter. Deze cursus is een echte aanrader en de investering is het dubbel en dwars waard.”
Rachel
Natuurlijke haarverzorging

Kapperstraining 'Plantenkleuring'

“Al voor langere tijd ben ik geïnteresseerd in het werken met natuurlijke producten. De basis kapperstraining ‘Plantenkleuring’ heb ik als zeer leerzaam ervaren. Heleen legt eerst de theorie uitgebreid uit en ’s middags zijn wij aan de slag gegaan met verschillende modellen. De resultaten waren prachtig! Dankzij Heleen heb ik veel vertrouwen en zekerheid in plantenkleuring gekregen. Kom ik ergens niet uit? Heleen kan ik altijd extra om advies vragen.”
Iona
Hairbylona
Ondanks dat ik zelf al enkele jaren professionele ervaring heb met plantenkleuring, keek ik erg uit naar de training van Saucha omdat deze merkonafhankelijk is. Zo leer je je eigen unieke mixen te maken op basis van pure grondstoffen en plantjes. Het werd een hele gezellige dag met theorie en hands-on praktijk (op model). Aan de hand van het cursusboek, kan ik nu de komende tijd zelf verder experimenteren en me de theorie eigen maken. Heleen heeft een zachte, authentieke en aangename persoonlijkheid, waarbij je je meteen op je gemak voelt. Bedankt Sauchakapper om me te inspireren en op een nieuw pad te zetten, met deze training!
Charline Vé
slow beauty for wild women

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gewoon even contact op.