Natuurlijke haarkleuring training

Bij Sauchakapper hebben wij ervoor gekozen om de recepten van onze haarkleuring te vereenvoudigen en ons hierin te onderscheiden van andere ‘groene’ kappers. Door individuele planten pigmenten en deze te gebruiken bij onze plantenkleuringen. 

Ben jij ook klaar met chemische haarkleuringen? Wil jij jouw klanten een natuurlijk alternatief bieden, die geen schade richt aan het haar? Dan is natuurlijke haarkleuring training iets voor jou! 

De voordelen van plantaardige haarkleuring

Natuurlijke haarkleuring

Ook klaar met al die
chemische haarkleuringen?

Een volledig natuurlijke manier om je haar te verven, dat kan met natuurlijke haarkleuring. Een zachte manier om je haar te kleuren zonder schadelijke stoffen. 

Leren hoe je dit moet doen? Boek dan snel de training. 

Kapperstraining 'Plantenkleuring'

Stap over op een 100%
plantaardige haarkleuring

Haarkleuring zonder het beschadigen van je haar. Deze haarkleuring is daarnaast ook nog eens duurzaam en dus een stuk beter voor het milieu dan een standaard haarkleuring.  

Reviews

Zij gingen je voor

Natuurlijke haarkleuring

“Ik heb in september 2021 de basis kapperstraining ‘Plantenkleuring’ bij Heleen gevolgd en ik was aangenaam verrast! De hoeveelheid informatie en lesstof wat ik deze dag heb ontvangen was enorm. De technische kant over plantaardige haarkleuring werd uitgebreid toegelicht. Je wordt zelf ook aan het werk gezet, hierdoor onthoud je de geleerde lesstof veel beter. Deze cursus is een echte aanrader en de investering is het dubbel en dwars waard.”
Rachel
Natuurlijke haarverzorging

Kapperstraining 'Plantenkleuring'

“Al voor langere tijd ben ik geïnteresseerd in het werken met natuurlijke producten. De basis kapperstraining ‘Plantenkleuring’ heb ik als zeer leerzaam ervaren. Heleen legt eerst de theorie uitgebreid uit en ’s middags zijn wij aan de slag gegaan met verschillende modellen. De resultaten waren prachtig! Dankzij Heleen heb ik veel vertrouwen en zekerheid in plantenkleuring gekregen. Kom ik ergens niet uit? Heleen kan ik altijd extra om advies vragen.”
Iona
Hairbylona

Training

Boek je training

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gewoon even contact op.