Online training theorie plantenkleuring

In deze training leren we hoe ieder pigment individueel werkt en krijgen zo een veel beter inzicht in hoe de basis van plantenkleuring werkt.

Let op: Ervaring vereist

De voordelen van plantaardige haarkleuring

Natuurlijke haarkleuring

Ook klaar met al die
chemische haarkleuringen?

Je krijgt alles te weten van de theorie achter de natuurlijke pigment van het kleuren van haar.

Jouw kennis verbreden? Boek dan nu snel de training! 

Kapperstraining 'Online theorie plantenkleuring'

Stap over op een 100%
plantaardige haarkleuring

Natuurlijke haarkleuring is niet alleen goed voor het haar maar ook voor het milieu. Door natuurlijke haarkleuring aan te bieden aan je klanten onderscheid jij je van de rest van de andere kappers.

Reviews

Zij gingen je voor

Natuurlijke haarkleuring

“Ik heb in september 2021 de basis kapperstraining ‘Plantenkleuring’ bij Heleen gevolgd en ik was aangenaam verrast! De hoeveelheid informatie en lesstof wat ik deze dag heb ontvangen was enorm. De technische kant over plantaardige haarkleuring werd uitgebreid toegelicht. Je wordt zelf ook aan het werk gezet, hierdoor onthoud je de geleerde lesstof veel beter. Deze cursus is een echte aanrader en de investering is het dubbel en dwars waard.”
Rachel
Natuurlijke haarverzorging

Kapperstraining 'Plantenkleuring'

“Al voor langere tijd ben ik geïnteresseerd in het werken met natuurlijke producten. De basis kapperstraining ‘Plantenkleuring’ heb ik als zeer leerzaam ervaren. Heleen legt eerst de theorie uitgebreid uit en ’s middags zijn wij aan de slag gegaan met verschillende modellen. De resultaten waren prachtig! Dankzij Heleen heb ik veel vertrouwen en zekerheid in plantenkleuring gekregen. Kom ik ergens niet uit? Heleen kan ik altijd extra om advies vragen.”
Iona
Hairbylona

Training

Boek je training

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gewoon even contact op.