Natuurlijke haarkleuring

De eendaagse kapperstraining ‘plantenkleuring’ is de perfecte uitkomst wanneer je samen met je team jullie klanten wilt helpen met een natuurlijke en plantaardige haarkleuring. De markt voor plantaardige haarkleuringen is nog klein, dus dit is hét moment om deze training te volgen. Zorg dat je anders bent dan de anderen. Wordt opnieuw verliefd op het kappersvak en stap over op plantenkleuringen!

De voordelen van plantaardige haarkleuring

Natuurlijke haarkleuring

Ook klaar met al die
chemische haarkleuringen?

Een volledig natuurlijke manier om je haar te kleuren, dat kan met natuurlijke haarverf. Een zachte manier om je haar te kleuren zonder schadelijke stoffen. 

Leren hoe je dit moet doen? Boek dan snel de training. 

Kapperstraining 'Plantenkleuring'

Stap over op een 100%
plantaardige haarkleuring

Haarkleuring zonder het beschadigen van je haar. Deze haarkleuring is daarnaast ook nog eens duurzaam en dus een stuk beter voor het milieu dan een standaard haarkleuring.  

Reviews

Zij gingen je voor

Natuurlijke haarkleuring

“Ik heb in september 2021 de basis kapperstraining ‘Plantenkleuring’ bij Heleen gevolgd en ik was aangenaam verrast! De hoeveelheid informatie en lesstof wat ik deze dag heb ontvangen was enorm. De technische kant over plantaardige haarkleuring werd uitgebreid toegelicht. Je wordt zelf ook aan het werk gezet, hierdoor onthoud je de geleerde lesstof veel beter. Deze cursus is een echte aanrader en de investering is het dubbel en dwars waard.”
Rachel
Natuurlijke haarverzorging

Kapperstraining 'Plantenkleuring'

“Al voor langere tijd ben ik geïnteresseerd in het werken met natuurlijke producten. De basis kapperstraining ‘Plantenkleuring’ heb ik als zeer leerzaam ervaren. Heleen legt eerst de theorie uitgebreid uit en ’s middags zijn wij aan de slag gegaan met verschillende modellen. De resultaten waren prachtig! Dankzij Heleen heb ik veel vertrouwen en zekerheid in plantenkleuring gekregen. Kom ik ergens niet uit? Heleen kan ik altijd extra om advies vragen.”
Iona
Hairbylona

Kapperstraining 'Plantenkleuring' ​

Ondanks dat ik zelf al enkele jaren professionele ervaring heb met plantenkleuring, keek ik erg uit naar de training van Saucha omdat deze merkonafhankelijk is. Zo leer je je eigen unieke mixen te maken op basis van pure grondstoffen en plantjes. Het werd een hele gezellige dag met theorie en hands-on praktijk (op model). Aan de hand van het cursusboek, kan ik nu de komende tijd zelf verder experimenteren en me de theorie eigen maken. Heleen heeft een zachte, authentieke en aangename persoonlijkheid, waarbij je je meteen op je gemak voelt. Bedankt Sauchakapper om me te inspireren en op een nieuw pad te zetten, met deze training!
Charline Vé
Headspa Studio

Training

Boek je training

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gewoon even contact op.