Algen treatment training

Vet haar dat nooit schoon wordt? Blond haar dat er dof en gelig uit ziet? Droog of poreus haar? Een algen treatment is dé oplossing!

 

De voordelen van een algen treatment

Natuurlijke haarkleuring

Klaar voor stralend haar door algen

Het zijn plantachtige, mariene organismen, die gebruik maken van fotosynthese en zetten zonlicht om in koolhydraten. Net als planten geven ze zuurstof af aan onze atmosfeer. 

Het algenmasker vormt een soort beschermende coating om het haar. Deze rode alg is extra geschikt voor chemisch beschadigd haar. Maar ook voor mensen met bijvoorbeeld eczeem of psoriasis op hun hoofdhuid.

Leren hoe je dit doet? Boek dan snel de training bij Saucha Kappers.

Kapperstraining 'Algen treatment'

Optimaal gezond haar

Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De meeste algensoorten bevatten mineralen zoals ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Ook bevatten ze vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten. Mineralen, vitaminen en sporenelementen zijn nodig om ons lichaam, huid en haar optimaal gezond te houden! Niet voor niets worden algen gezien als een superfood. Denk maar aan Chlorella en Spirulina.

Meer leren over deze behandeling? Boek dan snel onze training. 

Reviews

Zij gingen je voor

Natuurlijke haarkleuring

“Ik heb in september 2021 de basis kapperstraining ‘Plantenkleuring’ bij Heleen gevolgd en ik was aangenaam verrast! De hoeveelheid informatie en lesstof wat ik deze dag heb ontvangen was enorm. De technische kant over plantaardige haarkleuring werd uitgebreid toegelicht. Je wordt zelf ook aan het werk gezet, hierdoor onthoud je de geleerde lesstof veel beter. Deze cursus is een echte aanrader en de investering is het dubbel en dwars waard.”
Rachel
Natuurlijke haarverzorging

Kapperstraining 'Plantenkleuring'

“Al voor langere tijd ben ik geïnteresseerd in het werken met natuurlijke producten. De basis kapperstraining ‘Plantenkleuring’ heb ik als zeer leerzaam ervaren. Heleen legt eerst de theorie uitgebreid uit en ’s middags zijn wij aan de slag gegaan met verschillende modellen. De resultaten waren prachtig! Dankzij Heleen heb ik veel vertrouwen en zekerheid in plantenkleuring gekregen. Kom ik ergens niet uit? Heleen kan ik altijd extra om advies vragen.”
Iona
Hairbylona

Training

Boek je training

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gewoon even contact op.