Greensalon

Haarverzorging is meer dan alleen de juiste coupe vinden of die perfecte kleur. Het is ook een uitbreiding van onze levensstijl en de keuzes die we maken. Bij SauchaKapper geloof ik in een persoonlijke benadering met karakter, een vleugje humor en een sterke focus op duurzaamheid en natuurlijke producten. Met dat in gedachten, wil ik je graag drie redenen geven om voor een door de Greensalon  gecertificeerde kapsalon te kiezen. Het is tijd om de groene golf te omarmen, dames!

1. Gif Vrije Haarverzorging die meegroeit met je levensstijl

Je hoort vaak over ingrediënten als PPD (para-fenylenediamine) en ammoniak in haarverzorgingsproducten, maar weet je ook wat ze doen? PPD zit vaak in haarkleurmiddelen en kan allergische reacties en huidirritaties veroorzaken. Ammoniak kan het haar en de huid beschadigen. Niet echt iets waar je graag aan denkt, toch?

Dan zijn er nog de niet-zo-leuke vrienden: sulfaten, parabenen en siliconen. Ze kunnen je haar uitdrogen, je hormonen ontregelen en zelfs je haarzakjes verstoppen. Bij SauchaKapper geloven we in het creëren van haarkleuring- en verzorgingsbehandelingen die vrij zijn van deze schadelijke chemicaliën. Dus waarom niet kiezen voor een salon die je haar én gezondheid op nummer één zet?

2. Steun professionele kappers & duurzame ontwikkelingen

Een gecertificeerde Groene Salon heeft niet alleen professionele kappers die geschoold zijn in milieuvriendelijke behandelingen en producten; het betekent ook dat je bijdraagt aan een duurzame ontwikkeling in de kappersbranche. Door te kiezen voor Grön Salon, maak je een positieve impact voor zowel het milieu als de maatschappij.

Ik hoor je denken: “Maar hoe steun ik dan de duurzame ontwikkelingen?” Simpel! Je helpt de vraag naar groenere producten en technieken te vergroten, wat de gehele branche stimuleert om innovatieve en duurzame oplossingen te ontwikkelen.

3. Minimaliseer je milieu-impact

De chemicaliën in haarverzorgingsproducten kunnen een negatieve impact hebben op ons milieu. Wanneer we onze haarproducten uitspoelen, komen deze stoffen in ons water terecht. Traditionele haarkleurmiddelen en behandelingsproducten kunnen ook niet-afbreekbare stoffen bevatten die onze bodem vervuilen.

Door te kiezen voor een Grön Salon gecertificeerde salon, verminder je jouw impact op het milieu aanzienlijk. Klinkt als een win-win, toch?

Bij SauchaKapper had  ik een visie toen ik begon: een kapperszaak creëren die de kappersbranche groener kan maken, fantastische haarverzorging kan bieden, en bovenal, een focus heeft op duurzaamheid en respect voor het milieu. Tegenwoordig is SauchaKapper een snelgroeiende kapper die hoogwaardige haarverzorging biedt met 100% groene haarproducten.

Ik blijf mijn visie nastreven en nodig je uit om samen met mij de weg naar een schonere kappersbranche te bewandelen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de voordelen van groene haarverzorging zelf ervaren. https://www.sauchakapper.nl/

Laten we samen het verschil maken,
SauchaKapper 💚

Volg me op Instagram en Facebook voor de nieuwste updates, tips en inspiratie!

Samenvatting

Green salon certified kappers bieden haarverzorging vrij van schadelijke chemicaliën, steunen professionaliteit en duurzame ontwikkelingen in de kappersbranche en helpen het milieu te behouden. Kies voor de verzorging die je haar verdient en maak deel uit van de groene revolutie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *