• Biologisch
  • Natuurkapper
  • Vegan
  • Duurzaam
  • Kapper Nijmegen centrum

Referenties

Nadieh Pennings 25-06-2021

Zoals altijd weer heel fijn !

anoniem 24-06-2021

mijn haar is door jouw zorg , aandacht en verf veel glanzender, voller en mooier 😇dik tevreden dus

Marijke Hörmann 18-06-2021

Heleen neemt lekker de tijd. Goed advies en fijne producten. Ik ben erg blij met het resultaat. :)

Anne Koemans 09-06-2021

Top! Ga altijd tevreden de deur uit.

Giel Renswoude 31-05-2021

Het is weer prachtig geknipt!

Nienke Meijs 28-05-2021

Krullen voelen weer zacht en vol leven!! :)

Els Keultjes 4-05-2021

Vriendelijke service en prachtige haarkleur

Karen Garcia 29-04-2021

Super goed geknipt! Eerlijk advies gekregen en een super gezellige middag gehad! Dank je wel! :-)

Anoniem 23-04-2021

Voor de eerste keer mijn krullen laten oplichten met klei en wat ben ik super tevreden! De hoofdmassage met het wassen was echt een geniet moment :) mijn haren zijn verwend met heerlijke geurende en pure producten. Bij Heleen in de salon voelde ik een fijne sfeer, daarnaast kreeg ik helder en deskundig advies. Ik kom zeker terug!

Janne Vogel 20-04-2021

Fijn dat Heleen de tijd voor me nam. Ik kreeg het gevoel dat ze net zo lang doorknipte tot het perfect was. De gehele behandeling duurde 2x zo lang als gepland en ik ben heel blij met het resultaat!

Elisa Ebben 29 maart 2021: Het was een hele fijne afspraak. Fijne sfeer, heel professioneel met een zeer tevreden resultaat.

Rona Vree 29 maart 2021: Goed geknipt en mooi gekleurd. En het was gezellig. Al met al helemaal prima

Thea van Gurp 26 maart 2021: Met zorg geknipt en geverfd. Helemaal top.

Myrna Kollau 18 maart 2021: Goede natuurlijke producten, fijne locatie, goede muziek, heerlijke thee, er is alle aandacht voor een prachtig resultaat. Top!

Harmke Schutte 3 maart 2021: In 1 woord super! Heleen neemt echt de tijd voor je en werkt met natuurproducten. Zo gebruik ik ook Soufflé nr. 15. Heb je maar weinig van nodig, dus doe je super lang mee. Ik heb naast een knipbeurt genoten van een algenbehandeling incl. massage. Een fijne boost voor je haar, aanrader!

Jolanda Zeegers 2 december 2020: Wederom is mijn grijze uitgroei weg en is de kleuring weer heel mooi ! Heel tevreden met de natuurlijke haarkleuring van Heleen! Ook nog allerlei tips gekregen hoe ik mijn haar kan opsteken! Luistert goed naar je wensen en denkt mee ! Ook fantastische verzorgingsproducten. Mijn haar ziet er dankzij de natuurlijke haarkleuring en verzorgingsproducten veel beter uit. Bovendien gezellig bij Heleen met een heerlijke kopje koffie tijdens het inwerken van de kleur.

Beweeg met je muis of vinger over de foto's om  het verschil te kunnen zien..

Femke Vullings 1 december 2020: Mijn eerste bezoek. Fijn welkom, leuke ongedwongen gesprekken, mooie (groene, duurzame) producten en goed geknipt. Wat wil je nog meer!

Anne Koemans 27 november 2020: Altijd fijn en blij met mijn haar!

Olga van de Mortel 27 november 2020: Een heerlijk zelf samengesteld haarmasker en ook weer met een fris kapsel de deur uit! Als je wilt weten wat je kan doen om je haar en hoofd lief te hebben (en vrij van alle chemicalien en parabenen uit shampoos en haarproducten), trakteer jezelf dan op een bezoek aan Heleen. Puur natuur en no nonsens, wie wil dat nou niet!

Rebekka Noest 11 november 2020: Een goed en deskundig advies van Heleen Loeffen. En gratis! Nu fijn de producten, die geheel natuurlijk zijn zonder chemische toevoegingen, uit proberen..

Martha Weerts 8 november 2020: Heleen, ik ben erg blij met mijn nieuwe kapsel. Je geeft goeie adviezen, ook wat betreft hoe het er uit komt te zien. Je bent een bijzondere vakvrouw, ik kom zeker bij je terug!

Geeta Pot 7 oktober 2020:  Heleen heeft een eerlijk en goed advies gegeven waar ik ook achterstond. Mooi dat dat ook zo kan! Mijn haar is geknipt en een algenmasker gehad , mijn haar heeft echt weer een boost gekregen! Bedankt!

Esther Stapelbroek 27 september 2020: Fijn/warm ontvangst en er heerst een prettige/ontspannen sfeer in de kapsalon.

Natascha van der Sijs 19 september 2020:Er was veel aandacht en tijd voor me, ik vond het contact heel erg prettig. De visie en missie vind ik geweldig! Ik ben erg tevreden en zou Saucha Kapper aan willen raden aan al mijn vrienden.

Karina Hendriks 31 augustus 2020:  Fijn, rustig, aandachtig geknipt met een mooi resultaat. Als ik mijn haren zou kleuren, zou ik dat zeker door Heleen laten doen.

Aukje Schade 15 juli 2020: Heel fijne afspraak bij Heleen gehad. Ben blij met de subtiele highlights met de oplichtende klei. Ik kom zeker terug!

Nadieh Pennings 26 juni 2020: Geweldig!!!! Zowel de afspraak als het resultaat. Heerlijke koffie, Heleen denkt heel fijn met je mee en gebruikt hoogwaardige producten. Het resultaat was zo prachtig!

Minette Jacobs 19 juni 2020: Zo ontzettend fijn dat de mogelijkheid er is om op een natuurlijke manier m’n haren te verven. Ik ben blij met alle advies die ik heb mogen ontvangen en Heleen bood ruime aandacht voor wat ik wilde. Ik ben zeer tevreden over de natuurlijke haarkleuring. Tot over een paar weken.

Barbara van Rhoon 27 mei 2020: Erg prettig! Kundig en professioneel, erg blij dat ik jou ontdekt heb. De kleur is ook prachtig.

Hierbij ook nog een kleine greep uit de berichtjes van whats app en Instagram die ik ontving

 

Weet je genoeg? Ben jij er klaar voor om de overstap te maken naar de natuurkapper zoals de klanten hierboven?

Neem dan contact met me op. Dat kan via onderstaande knoppen.